[NO] [DK] [SE] [UK] [US] [DE]
 Handlekurv [0]
Alle produkter er høykvalitets bildeprodukter og produseres hos Stavanger Foto.

Print til innramming

Velg mellom Premium Luster semimatt fotopapir, eller eksklusivt FineArt kunspapir i bomull (300 g/m2, Cold Press Natural, helmatt). Du står selv for innramming og velger da om du vil ha passepartout eller ikke.

Ved bestilling kan du velge om du vil ha med eller uten hvit kant. Størrelsen på den hvite kanten kan variere mellom 0,5 og 5 cm, avhengig av størrelsen på motiv og størrelsen på arket det trykkes på. Kanten kommer i tillegg til den størrelsen du har bestilt for selve motivet. Hvis du angir «Nei» for «Hvit kant?» så renskjæres motivet.

Om man foretrekker en hvit kant eller ikke er en smakssak, men dersom du skal ramme det inn med passepartout, så vi rammeverkstedet ha bruk for en hvit kant - ellers vil innrammingen «spise» 4-5 mm av motivet.

Ferdigmonterte bilder

Veggbilder aluminiumsplate

Aluminiumsplate

ChromaLuxe aluplate skiller seg ut med å gi bildet en unik fargemetning, dybdefølelse og bildekvalitet sammenlignet med tradisjonelle aluminiumsbilder.
Veggbilder lerret

Lerret

Tidløst og klassisk lerretsbilde. Premium lerretsmateriale i ekte fotokvalitet, levert ferdig strukket rundt kraftig 3.4cm treramme, klar til å henges på veggen.
Veggbilder skumplate

Skumplate

Bildet printes på premium fotopapir og monteres på skumplate med hvit kjerne. Gir et stilrent uttrykk og er enkel å henge på veggen.
Veggbilder laminering

Laminert

Bildet printes på ekte fotopapir og lamineres på kartong slik at du kan ha det i ramme uten glass. Lamineringen har en matt overflate med fin struktur.